Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

Sekačka travní benzínová s pojezdem VeGA 485 SHB 5in1

«
NADROZMĚRpřeprava pouze ČP
Sekačka travní benzínová s pojezdem VeGA 485 SHB 5in1
kód zboží: 40252022147
EAN: 9912720515027
DPH: 21%
bez DPH: 7 677,69
s DPH: 9 290,00
dostupnost: 3 až 10 dnů
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ Ks
-

VeGA 485 SHB 5 in1 motorová sekačka s pojezdem - momentálně nedostupné

Zahradní motorová sekačka VeGA 485 SHB s pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, výbavou a stejně tak i designem. Motorová sekačka VeGA 485 SHB je univerzální sekačka s vysokou kapacitou sekání a je určena na středně velké travnaté plochy. Zahradní sekačka VeGA je vybavena robustním ocelovým skeletem se záběrem sečení 46 cm.

Motorová sekačka VeGA 485 SHB je poháněna čtyřtaktním motorem Briggs&Stratton série 500.

Velkou předností této sekačky je variabilnost použití 5 in 1, což znamená, že motorová sekačka VeGA 485 SHB s pojezdem umí sbírat posekanou trávu do koše, mulčuje, a nebo můževyhazovat trávu bočním deflektorem i zadním deflektorem ven. Tyto poslední funkce se používají převážně na přerostlou trávu.

Velká zadní pojezdová kola i přední kola jsou uložena v oboustraných kuličkových ložiscích, centrální nastavení výšky sečení je u značky VeGA také samozřejmostí.

Novinkou této série je použití pevnějšího materiálu z vysokojakostní oválné profilové oceli na konstrukci řidítek pro vyšší pevnost a torzní tuhost pro náročnou práci se strojem. Dvojité spojení madel pomocí dvou šroubů s křídlovou matkou jen podtrhuje masivnost provedení. Ovládací páky pojezdu a brzdy motoru jsou ergonomicky vytvarovány do pohodlných madel ve tvaru speciálních "kastliků", které výrazně zvyšují komfort obsluhy při sečení a zároveň snižují únavu. Ovládací panel je navržen s praktickým úložným prostorem a ideální dostupností ovládacích prvků pro obsluhu.Na sekačky VeGA je poskytnuta prodloužená záruka 3 roky.