Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

DEO KULIČKY do obuvi, sportovních tašek 1 pár, mix barev

«
DEO KULIČKY do obuvi, sportovních tašek 1 pár, mix barev
Prodej ukončen
DEO KULIČKY do obuvi, sportovních tašek 1 pár, mix barev

•Dezodorační kuličky ( Star Laces ) - neutralizují nepříjemné pachy po dlouhou dobu

•Obsahují antibakteriální a fungicidní složky , které napomáhají zpomalení šíření bakterií jenž způsobují plísně a nežádoucí pachy.

•Vhodné do všech druhů obuvi , tašek , šuplíků , skříněk s použitým sportovním oblečením nebo do automobilů

•Regulace intenzity

•Balení obsahuje 2ks kuliček.

•Barva : černá , oranžová , modrá a růžová

Ráno si obujete boty a vyzujete je až večer doma? Jistě víte, co nastane, když je postavíte do chodby nebo dáte do botníku.
Nebo jdete během dne k lékaři či na pedikúru a musíte se před vstupem vyzout? Asi byste boty nejraději dali do neprodyšného pytlíku, abyste nepříliš vábnou vůní neodradili ostatní pacienty nebo zákazníky.
Po dlouhém pracovním dni určitě mnozí z nás chtějí vyplavit endorfiny a jdou si zaběhat, zacvičit do posilovny nebo zahrát volejbal, squash a podobně nebo se jen projít s nordic walking holemi. Stejný případ – opět nevábná vůně nejenom z bot, ale i z propoceného oblečení v batohu, tašce nebo ve skříňce.

Jak tomu zabránit? Jednoduše! Používáním DEO KULIČEK STAR LACES.

Deo kuličky obsahují Silikagel, který absorbuje vlhkost a současně příjemně voní. Účinnost a množství vůně je možné korigovat jednoduchým pootočením kolečka.

DEO kuličky je možné použít kdekoliv a kdykoliv potřebujete vytvořit příjemnou vůni. Přinášejí účinnost po dlouhé měsíce.