Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

Šátek INFIT Pirát 139 Active sport

«
Šátek INFIT Pirát 139 Active sport
kód zboží: 00104055212
EAN: 9909424334252
DPH: 21%
bez DPH: 239,67
s DPH: 290,00
dostupnost: méně než 5 ks
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ ks
-
Pirát trojúhelníkový šátek dvouvrstvý bílý

Funkční šátek na sport na hlavu nebo na krk. Kolo, MTB, turistika, běh, in line, skate a snowboard.

Vázací šátek na sport. Pirát má trojúhelníkový tvar a je určen na hlavu nebo na krk. Pirátský šátek plně nahradí kšiltovku, v chladnějším období slabší čepici. Tento sportovní šátek je vyroben z elastického úpletu v kombinaci s funkční pleteninou obsahující Outlast®, která je na čele kontaktní vrstvou. Je vhodný pro všechny outdoorové i halové aktivity v teplém i chladném počasí. Šátek je dobře tvarově stálý. Materiály, které jsme na Piráta použili, vám zajistí velmi příjemný pocit při nošení: bavlna v úpletu příjemný omak a elastan dobré přizpůsobení šátku každému tvaru hlavy. Funkční struktura pleteniny na čele podpoří odvod vlhkosti a Outlast v ní obsažený vyrovnávání teploty. Obsah elastanu v úpletu je v rozsahu 6 - 8%, přesně tolik, aby byl dostatečně pružný, ale na hlavě neškrtil.

Univerzální velikost je pro obvod hlavy v rozsahu XS - XXL (50 - 61cm). Pokud by vám velikost šátku nevyhovovala a potřebujete menší nebo větší, využijte možnosti výroby na zakázku. U velmi malých hlav vám můžeme nabídnout šátek Dětský Pirát. V nabídce jsou i jiné tvary a střihy sportovních šátků: Redy, Onset, Trion, Delle, Balu. Pokud chcete stejný šátek ale jiný design, podívejte se na šátek Gineli. Velmi oblíbenou variantou je šátek s kšiltem, který vyrábíme i ve velikosti pro děti. Pirát je vhodný i pod většinu typů cyklistických přileb, protože uzel šátku lze posunout pod nastavovací kroužek přilby. V případě, že by vám pod přilbou neseděl nebo neradi vážete uzel, máme v nabídce lehké letní čepičky For bike 1 a 2 určené speciálně pod cyklo přilby a helmy. Jsou vyrobené z funkčních materiálů Outlast 1 a Plástve®.

Šátek Pirát nabízíme v široké barevné škále a vzorů - viz další varianty. Tisk na šátcích je z ekologicky šetrných barev a většina vzorů je z naší designérské dílny. Tak jako ostatní výrobky i Pirát byl vyroben v našich dílnách a materiál na něj má původ v EU.

Použití šátku: velmi široké od cyklistiky, turistiky, VH turistiky, běhu, na halové sporty, in line brusle, vodácké sporty, volný čas a pod. Pirát je určen spíše do jarních a letních teplot, dá se ale použít i v teplé zimě. Šátek se dá přetáhnou i přes uši. Využijte různých variant uvázání šátku - podívejte se na možnosti uvázání v záložce Detaily. O údržbě a praní šátku se dovíte více v pokynech pro údržbu Infit výrobků.

Zkušenosti naše i tisíců zákazníků s nošením Piráta jsou velice pozitivní a velmi často nahradí běžnou čepici. Věříme, že si jej oblíbíte víc než baseballovou čepici !

Naše doporučení: uzel na šátku při opakovaném použití nerozvazujte, při novém nasazení šátku na hlavu, stačí pouze pod uzel protáhnout cíp šátku.