Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

Šátek INFIT Gineli 144

«
Šátek INFIT Gineli 144
Prodej ukončen
Šátek GINELI

85%COTTON,10%POLYESTER,5%ELASTAN

Vázací šátek Gineli je určen na adrenalinové sporty. Gineli = original free design = boards and ... party and andrenalin.
Funkční šátek je dvouvrstvý a má trojúhelníkový tvar a je určen na hlavu nebo i na krk. Je vyroben z elastického úpletu v kombinaci s funkční pleteninou obsahující Outlast®, která je kontaktní vrstvou.
Šátek Gineli vhodný pro všechny outdoorové i halové aktivity v teplém i chladném počasí. Tento sportovní šátek je dobře tvarově stálý. Materiály, které jsme na šátek Gineli použili, vám zajistí velmi příjemný pocit při nošení: bavlna v úpletu příjemný omak a elastan dobré přizpůsobení šátku každému tvaru hlavy. Funkční struktura pleteniny na čele zajistí odvod vlhkosti a Outlast v ní obsažený vyrovnávání teploty. Obsah elastanu v úpletu je v rozsahu 6 - 8%, přesně tolik, aby byl dostatečně pružný , ale na hlavě neškrtil.

Univerzální velikost je pro obvod hlavy v rozsahu 50 - 61cm. Pokud by vám velikost šátku nevyhovovala a potřebujete menší nebo větší, využijte možnosti výroby na zakázku. V nabídce jsou i jiné tvary a střihy sportovních šátků: Redy, Onset, Trion, Delle nebo teplejší Balu. Pokud chcete stejný šátek ale jiný design, podívejte se na šátek Pirát. Šátek Gineli je vhodný i pod většinu typů přileb. V případě, že by vám pod přilbou neseděl nebo neradi vážete uzel, máme v nabídce lehké letní čepičky For bike 1 a 2 určené speciálně pod přilby a helmy. Jsou vyrobené z funkčního materiálu Outlast Plástve®.

Šátek na sport Gineli je v nabídce vzorů - viz další varianty. Tisk na šátku je originální Infit design.

Použití šátku: skateboard, snowboard, suft, kiting, in line, adrenalin.... Je určen spíše do jarních a letních teplot, dá se ale použít i v teplé zimě, více viz teplotní rozsah v záložce Detaily. Využijte různých variant uvázání šátku .
O údržbě a praní šátku se dovíte více v pokynech pro údržbu Infit výrobků.

Zkušenosti naše i tisíců zákazníků s nošením šátku Gineli jsou velice pozitivní a velmi často nahradí běžnou čepici. Věříme, že si jej oblíbíte víc než baseballovou čepici !
různé barevné kombinace