Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

PROFIMAX DAILY CLEAN speciální čistič na PVC , linoleum 1l/6

«
PROFIMAX DAILY CLEAN speciální čistič na PVC , linoleum 1l/6
kód zboží: 00305000113
EAN: 5907542741864
DPH: 21%
bez DPH: 64,00
s DPH: 77,44
dostupnost: skladem 5 ks
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ ks
-
PROFIMAX DAILY CLEAN speciální čistič na PVC , linoleum 1l /6 ks v kartonu

je prostředek na mytí a čištění PVC, obkladů a dlažeb.
Nezanechává šmouhy.
Účinně odstraňuje nečistoty všeho druhu.
Zanechává svěží a dlouho trvající vůni moře.

Nechte se unést na vlně svěžesti s PROFIMAX DAILY CLEAN – vaším novým spojencem v boji za čistotu a lesk vaší podlahy. Tento průkopnický čisticí přípravek je speciálně navržen pro bezchybnou péči o vaše PVC a linoleové podlahy. Máte pocit, že každodenní úklid je nekonečný boj s nečistotami a šmouhami? PROFIMAX  přináší revoluci v úklidu, kterou jste tak dlouho vyhledávali. S jeho pomocí transformujete každodenní rutinu v jednoduchý a efektivní proces, po kterém zůstane vaše podlaha nejen dokonale čistá, ale také zářivě lesklá, bez jediného šmouhu.

Své domácnosti můžete dopřát dotek svěžesti mořského vánku, který PROFIMAX DAILY CLEAN zanechává po každém použití. Jeho příjemná vůně moře promění úklid v zážitek a přenese vás k okamžikům odpočinku na pobřeží, zatímco jste stále v pohodlí svého domova. Nyní je čas říci sbohem nekonečnému leštění a utírání. PROFIMAX DAILY CLEAN je vaším klíčem k bezproblémové čistotě a vůni moře, která osvěží nejen vaši podlahu, ale i celý domov.

Vlastnosti:
- Účinnost proti nečistotám: PROFIMAX DAILY CLEAN s lehkostí rozpouští i ty nejodolnější skvrny a nečistoty, čímž vám šetří čas i námahu při úklidu.

- Bez šmouh: Zapomeňte na nevzhledné stopy po mopu. S naším přípravkem zůstane vaše podlaha bez jediného šmouhu, zářivě čistá a lesklá.

- Příjemná vůně moře: Obohaťte každodenní úklid o sensorický zážitek s lehkou a osvěžující vůní moře, která vám připomene vzpomínky na letní dny strávené u vody.

- Šetrnost k vašemu zdraví i přírodě: PROFIMAX DAILY CLEAN je vyroben s ohledem na vaše zdraví a životní prostředí, abyste mohli uklízet s čistým svědomím

- Ekonomičnost: Díky koncentrovanému složení vám jedno balení vydrží mnohem déle, což z PROFIMAX DAILY CLEAN dělá ekonomicky výhodnou volbu pro vaši domácnost.