Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

Pad ruční 051110 - drátěnka EASTMOP

«
Pad ruční 051110 - drátěnka  EASTMOP
kód zboží: 2715
EAN: 9908802384643
DPH: 21%
bez DPH: 38,02
s DPH: 46,00
dostupnost: více než 20 ks
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ ks
-

Velmi abrazivní pad na odstraňování ulpělých nečistot, tloušťka 20 mm, rozměry 25 x 11,5 cm 

Dá se použít samostatně nebo je k němu i držák Padu ruční nebo na tyč.

Materiál je velmi podobný jako na molitanových houbičkách

Zelený pad se používá pro odstranění ulpělých nečistot na tvrdých a odolných materiálech povrchů pevných ploch. (Dlažby a tvrdé keramické matriály, tvrzené betony apod.) Při čištění je vždy nutno vyzkoušet, jakou silou lze působit, aby nedošlo k poškrábání. 

Modrý pad se používá pro odstranění ulpělých nečistot na odolných materiálech povrchů pevných ploch. (PVC s polyuretanovou vrstvou, broušené dlažby, tvrzené betony apod.) Při čištění je vždy nutno vyzkoušet, jakou silou lze působit, aby nedošlo k poškrábání povrchů. 

Červený pad se používá pro odstranění ulpělých nečistot na běžných materiálech pevných ploch (Epoxydové nátěry, lamino apod.) Při čištění je vždy nutno vyzkoušet, jakou silou lze působit, aby nedošlo k poškrábání povrchů. 

Bílý pad slouží pro odstranění ulpělých nečistot na měkčích materiálech pevných ploch (umělé hmoty, lakované povrchy, lesklé nerozové povrchy... apod.) Při čištění je vždy nutno vyzkoušet, jakou silou lze působit, aby nedošlo k poškrábání povrchů. 

Černý pad se používá pro odstranění ulpělých nečistot na velmi tvrdých a odolných materiálech povrchů pevných ploch. (Slinuté dlažby typu Taurus apod.) Při čištění je vždy nutno vyzkoušet, jakou silou lze působit, aby nedošlo k poškrábání povrchů.