Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

Náplast SNOGG SOFT 1 béžová 6cm x 4,5m

«
Náplast SNOGG SOFT 1 béžová  6cm x 4,5m
kód zboží: 30758500001
EAN: 7034950123444
DPH: 21%
bez DPH: 371,07
s DPH: 449,00
dostupnost: více než 20 ks
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ Ks
-
Snogg soft next je unikátní hybridní obvaz/náplast
Jedná se o jednu velkou pěnovou roli, kterou lze snadno odtrhnout
Jednoduše ho omotejte kolem požadované OBLASTI a přilepí se k sobě, ale ne k ráně, vlasům nebo kůži!
Vysoce absorpční pro krvácející rány

modrá barva vynikne v kuchyni a při práci s potravinami

- již žádné svorky, zavírací špedlíky, nůžky a lepidlo- rychlé a snadné použití
- dokonale přilnavý
- nelepí se na kůži, chlupy a rány - pouze sám na sebe
- přizpůsobivý v pohybu
- prodyšný
- nedráždivý
- přilnavý ve vodě
- použitelný společně s mastí a ostatními místními léky
- absorbující
- snadno odstranitelný
- ideální pro prsty, paže, nohy a ruce
- lze ho použít přímo na ránu

Soft 1 je sterilní bandáž vyrobená z porézní polymerové pěny na bázi uhlovodíků, obohacená o latex, který zajišťuje pružnost a přilnavost k sobě, přičemž se nelepí na pokožku,vlasy ani chlupy. Protože neobsahuje lepidlo, nezanechává na místě přiložení žádné lepivé zbytky.

Upozornění:
Výrobek obsahuje LATEX, který může ve výjimečných případech vyvolat alergickou reakci .

Použití :
Primárně je tento materiál určen jako fixace zejména prstů a končetin, která chrání poraněné místo před dalším poškozením. Též je velice vhodný pro fixaci sterilního krytí rány, jako náhrada elastické fixace (tzv.“prubanu“).Obvazový materiál Soft 1 zabraňuje úniku krve do okolí ošetřeného místa a chrání tak okolí před znečištěním. Materiál Soft 1 je možno též použít jako krycí obvaz chránící před setřením léčebné masti z ošetřeného povrchu.V případech ohrožujících život, je možno materiál Soft 1 použít též ke stavění krvácení v rámci ošetření první pomoci, před dalším lékařským ošetřením.

Přiložení obvazu :
přikryjte ránu sterilním krytím nebo materiálem SOFT 1. Obtočte okolo a lehce stiskněte, aby se vrstvy materiálu spojily dohromady. Pokud bandáž sklouzává, lehce ji utáhněte. Pokud rána krvácí ,použijte více vrstev materiálu.

Upozornění:
Materiál Soft 1 je možné použít pouze ke krytí ošetřené a desinfikované rány i jejího okolí, k zastavení dalšího krvácení z rány a k zabránění znečištění jejího okolí.
Pokud je vystaven vodě, zachovává si svoji přilnavost, není však určen k použití jako vodotěsný obvaz a nemůže poskytnout dokonalou ochranu zabraňující vstupu infekce, tekutin, nebo jakýchkoli jiných chemických nebo biologických látek. Výrobce i distributor se zříká jakékoli odpovědnosti za škody nebo poškození vzniklé nedodržením tohoto návodu nebo použitím obvazu k jiným účelům, než zde uvedeným.

Skladování:
Výrobek nevystavujte teplotám nad 40 st.C,ani otevřenému ohni nebo zdrojům sálajícího tepla - výrobek je HOŘLAVÝ. Doporučené skladovací teploty +5až +30 st.C, při vzdušné vlhkosti do 70%, v originálním balení.Skladujte na tmavém,suchém a čistém místě. Výrobek není hračka a proto jej uschovejte mimo dosah dětí.