Kategorie
PROTEC plus - vše pro firmy - montérky, drogerie, outdoor, reklamní textil (https://www.protec-kult.cz/)

FLORE DEZI 5l univerzální mycí a dezinfekční přípravek

«
FLORE DEZI 5l univerzální mycí a dezinfekční přípravek
kód zboží: 00305500022
EAN: 8595011910469
DPH: 21%
bez DPH: 192,73
s DPH: 233,20
dostupnost: skladem 5 - 20 ks
PŘIDAT K POROVNÁNÍ DOTAZ KE ZBOŽÍ
+ ks
-
FLORE DEZI  5 l je univerzální mycí přípravek s baktericidní, fungicidní a tuberkulocidní účinností.
 

Je určen pro mytí a dezinfekci omyvatelných ploch a předmětů.  Myje a dezinfikuje v jednou kroku. Perfektní například na mytí šaten a společných sprch.

Používá se k dezinfekčním a sanitárním účelům ve zdravotnictví, zemědělství a potravinářství. 

Je vhodný k dezinfekci sanitárních zařízení, zařízeních hromadného stravování, plováren, lázní, kadeřnických a holičských provozoven, k dezinfekci pracovních nástrojů v pedikérských provozovnách a podobně.

Vlastnosti výrobku

FLORE DEZI je bezbarvá až nažloutlá kapalina s jemnou lesní vůní, kationtového charakteru. Ředí se studenou nebo teplou vodou ve všech poměrech, vzniklé roztoky jsou čiré a stálé. FLORE DEZI se vyznačuje dobrými povrchově aktivními vlastnostmi a usmrcuje bakterie a plísně již při koncentracích 0,5 až 2 % a expozici 30 minut. Prostředek není sporicidní a jeho virucidní působení se omezuje pouze na citlivé lipofilní viry. Lze deklarovat virucidní účinek na rotaviry a rhinoviry v koncentraci 5 %.

Zpracování výrobku

Doporučené dávkování je závislé na příslušné aplikaci přípravku.

1. Dezinfekční prostředek
V koncentraci 10 až 20 gramů na litr vody se používá jako dezinfekční prostředek na podlahy, stěny, sanitární zařízení, lázně, šatny, převlékací kabiny, kosmetické nástroje. Doba působení přípravku je 15 až 30 minut, dle koncentrace.

2. Potravinářský průmysl
V koncentraci 5 gramů na litr vody se používá jako sanitární a čisticí prostředek na zařízení a nádrže v mékárenství, potravinářství, ve výrobnách nápojů. Po čištění je nutné zařízení důkladně opláchnout čistou vodou. Doba působení přípravku je 30 minut.

3. Zdravotnictví
V koncentraci 10 gramů na litr vody se používá jako dezinfekční prostředek. Doba působení přípravku je 15 minut.

4. Zemědělství
V koncentraci 5 až 7 gramů na litr vody se používá jako dezinfekční a dezodorační prostředek ve stájích, skladech krmiva a podobně.  Doba působení přípravku je 30 minut.

Balení, skladování

FLORE DEZI se dodává v PE konvích o objemu 25 a 50 litrů nebo v PE kanystrech objemu 5 a 10 litrů, případně v jiných, předem dohodnutých obalech. Skladuje se v uzavřených obalech na místech chráněných před přímými povětrnostními vlivy. Doporučená teplota skladování je +5 až +25 °C. Krátkodobé vystavení nižším teplotám, například při přepravě, nemá vliv na aplikační vlastnosti výrobku.

Záruční doba
Je-li výrobek dopravován a skladován dle výše uvedených podmínek, je jeho záruční doba 24 měsíců od data vyskladnění. Doba použitelnosti je 36 měsíců od data výroby.